Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

S’inicien les classes de Pitch & Putt pels alumnes d’INEFC

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 17610
09.02.2012

Altres NotíciesS’inicien les classes de Pitch & Putt pels alumnes d’INEFC

El 6 de febrer es van iniciar les classes de Pitch & Putt pels alumnes d’INEFC al Pitch & Putt Badalona Castell de Godmar
Pagina nueva 1

S’inicien les classes de Pitch & Putt pels alumnes d’INEFC

L’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya(INEFC) i la Federació Catalana de Pitch & Putt(FCPP) estan col·laborant en fer possible que els alumnes d’INEFC coneguin i practiquin l’esport del Pitch & Putt. Ara ja fa uns mesos les dues institucions van signar un acord de col·laboració que posteriorment s’ha concretat en que prop de 200 alumnes de l’INEFC de Barcelona i de l’INEFC de Lleida s’iniciïn en el 2012 en el Pitch & Putt dins de l’assignatura d’esports emergents.

L’objectiu del programa és que els alumnes d’INEFC coneguin el nostre esport i que el practiquin, així d’aquí a uns anys quan estiguin treballant com a professors d’educació física en centres d’ensenyament o com a tècnics en instal·lacions esportives, puguin introduir als seus alumnes en el Pitch & Putt. Entenem que el primer pas per a divulgar un esport és que els futurs tècnics esportius el coneguin.

La primera sessió pràctica pels alumnes d’INEFC Barcelona va durar tot el matí es va celebrar el 6 de febrer al Pitch & Putt Badalona Castell de Godmar. Malgrat el fred, es van fer tres grups que de forma rotativa van anar practicant els cops de sortida, aproximació i putt. Per part de la FCPP els tècnics van ser el seleccionador català Xavier Ponsdomènech, James Marshall i José Luis Zudaire. Anteriorment ja havien tingut una sessió teòrica al propi INEFC. Ara queden per endavant dues sessions més que finalitzaran amb la celebració d’una competició per parelles.

Els alumnes d’INEFC Lleida inicien les primeres sessions el 15 de febrer.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC