Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

6 d'abril, Dia Mundial de l'Activitat Física

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 18056
03.04.2012

Altres Notícies6 d'abril, Dia Mundial de l'Activitat Física

La FCPP col·labora amb el Dia Mundial de l'Activitat Física. Juga a Pitch & Putt!

6 d’abril dia mundial de l’activitat física. El Pitch & Putt una bona forma de fer exercici

Dins del Pla d’activitat física, esport i salut (PAFES) de la Generalitat de Catalunya, el proper 6 d'abril de 2012, impulsa per tercer any consecutiu, la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física. 

Aquesta jornada se celebrarà novament arreu del planeta, tot difonent la recomanació fonamental, i molt fàcil d’assolir, per prevenir les més de 3.334 morts anuals a Catalunya que es relacionen amb el sedentarisme: “Acumuleu 30 minuts d'activitat física cada dia”.

El Pitch & Putt és per a molta gent una bona forma de fer activitat física. Tant si és entrenant, com si és fent un recorregut o jugant una competició estem generalment més de 30 minuts fent activitat física i d’una forma divertida. Jugant a Pitch & Putt contribueixes a la teva salut amb una vida més saludable, et relaciones amb més persones, et superes personalment a nivell esportiu, estàs un temps en un ambient de natura… i molts més aspectes positius.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC