Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full Informatiu FCPP Num 15 - Juliol 2012

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 18994
24.07.2012

Fulls Informatius FCPPFull Informatiu FCPP Num 15 - Juliol 2012

Full Informatiu FCPP Num 15 - Juliol 2012


VIII OPEN SÈNIOR INTERNACIONAL D’ANDORRA

 

L’ANDORRÀ PEPE GARCIA GUANYA L’OPEN SÈNIOR AMB UN ACUMULAT DE 2 COPS SOBRE PAR.

En el camp del Torrent, sobradament conegut per la seva dificultat, es va celebrar els dies 30 de juny i 1er de juliol, el VIIIè Open Sènior Internacional amb una participació  molt nombrosa de jugadors (80) del quals, la gran majoria eren catalans.

Després de les dues voltes del dissabte, ja en PEPE GARCÍA, assolia la primera posició amb el par del camp, seguit del també andorrà  FRANCESC GASET a dos cops i dels catalans i matrimoni, FREDERIC LLORET I NÚRIA DALMAU.

La darrera volta del diumenge, amb tromba d’aigua inclosa, va propiciar força canvis en la classificació, però els dos primers classificats, bons coneixedors del camp, varen acabar ocupant les dues primeres posicions, aguantant les inclemències del temps i els atacs dels jugadors catalans LLUÍS GRIFÉ I DANIEL SERRANO que, després d’una bona tercera volta,  es varen classificar en tercera i quarta posició.

La cinquena va ser per el també andorrà JOSEP ESCABRÓS.

Pel que fa a la classificació scratch femenina,  la primera classificada va ser NÚRIA DALMAU amb 173 cops, seguida de PILAR MONTERO amb 176 i de MONTSERRAT GARCIA JUNCOSA, amb 181.

Classificació general amb handicap:

El primer classificat va ser el jugador AIDAN WHELAN amb 159 cops nets, el segon va ser ANTONIO CEBRIÁN amb 163 i EUGENI DE SANTIAGO, amb 165

També es van premiar les tres millors jugadores femenines handicap, que varen ser: MANUELA ESPADA, HEIDRUN TIEMEYER I NEUS MARTINEZ..

El temps va ser esplèndid, tret de les dues hores del diumenge que va agafar els jugadors en plena volta i que va posar a prova la seva resistència als elements. Aquells que es van saber adaptar millor, en varen treure profit.

Tant el càtering en el camp, l’aigua que no va faltar mai  i el restaurant que es va multiplicar per atendre a tothom amb eficàcia, mereixen el nostre reconeixement.

Fins i tot es van destapar unes ampolles de cava per a donar-nos la benvinguda!

En resum, un cap de setmana de Pitch and Putt molt ben aprofitat i un Open més amb molt bona participació catalana

 

Francesc Solé

Delegat de sèniors.


Veure les classificacions a:

http://nova.pitch.cat/noticies/noticia.php?id=18791

Veure les fotografies a:

http://nova.pitch.cat/albums/fotos.php?id=165

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC