Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full Informatiu FCPP Num 15 - Juliol 2012

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 18992
24.07.2012

Fulls Informatius FCPPFull Informatiu FCPP Num 15 - Juliol 2012

Full Informatiu FCPP Num 15 - Juliol 2012


Finalitza la Fase Regular del Rànquing FCPP /Interclubs ACPP Juvenil

 

Els dies 30 de juny i 1 de Juliol es va celebrar la 4arta i l’ultima prova de la Fase Regular del Rànquing FCPP / Interclubs ACPP Juvenil. Es va celebrar al camp Can Cuyàs pels jugadors de la zona Oest i al Pitch & Putt Lloret Papalús pels de la zona Est.

El guanyador de la prova a Lloret Papalús va ser el Pablo Ruiz (P&P Hcp1) amb un gran resultat de 6 cops sota el par del camp i pel segon lloc va haver un empat a 53 cops entre els jugadors: Sergi Carrasquer (P&P Castelló), Oriol Giralt (P&P Hcp 1) i Marc Ibanyez (P&P Badalona). La classificació del Rànquing està encapçalada per Pablo Ruiz amb 114 punts, seguit pel Marc Ibanyez amb 107 i en tercera posició el Sergi Marín (P&P Castelló) amb 105.

Pel que fa a la categoria del més petits, Iniciació, el guanyador de la prova va ser el Victor Guillem (P&P Hcp 1). El jugador de l’equip del P&P Vallromanes Marc Fito, lidera el Rànquing de la mateixa categoria.

La classificació per Equips queda de la següent manera:

Categoria Iniciació: Escola Vallromanes

Categoria Competició: Franciac Swing Factory

Categoria Supercompetició: Hcp1 Juvenil

Pels jugadors de la zona Oest,  els guanyadors de la prova van ser Ivan Alcalà (P&P Vendrell) i Arnau Baeta, tots dos amb 51 cops i per la tercera posició també hi va haver un empat a 52 cops entre l’Alvaro Rubin de Celis (P&P Lleida), Carlos Vargas i José Clos. Després d’aquesta prova encapçala la classificació del Rànquing el José Clos de l’equip de Sant Joan A amb 114 punts, seguit del Daniel Moscatel del P&P Lleida amb 2 punts menys i en tercera posició el Carlos Vargas de l’equip Sant Joan B amb 108.

A la categoria d’Iniciació només van poder participar els joves jugadors del dissabte, ja que la pluja del diumenge va impossibilitar als jugadors d’aquesta categoria poder sortir a jugar.

La classificació per Equips de la zona Oest queda de la següent manera:

Categoria Competició: Sant Joan B

Categoria Supercompetició: Sant Joan A

 

La propera cita serà el 29 i 30 de setembre al P&P Castelló, on es jugarà la primera prova de la Fase Final. Tots els jugadors i jugadores participaran en una única seu.

 

Veure la classificació a:

http://nova.pitch.cat/noticies/noticia.php?id=18775

 

Links a:

http://www.esportcatala.cat/cms2/index.php?option=com_content&view=article&id=6337:finalitza-la-fase-regular-del-ranquing-fcpp-interclubs-acpp-juvenil&catid=24:pitch-and-putt&Itemid=30


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC