Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu novembre 2012

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 19926
29.11.2012

Fulls Informatius FCPPFull informatiu novembre 2012

Jugada la Copa ACPP Territorial 2012

 

El diumenge 11 de novembre es va jugar la Copa ACPP Territorial 2012 de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona. És una competició que s’inaugura aquest any 2012 organitzada per l’Associació Catalana de Pitch & Putt. Hi van participar un total de 215 jugadors i jugadores. Es va jugar a 4 seus diferents d’arreu de Catalunya, al P&P Vallromanes (Barcelona), P&P Lleida (Lleida), P&P La Figuerola (Tarragona) i al P&P Castelló Empuriabrava (Girona). Pels premis es van diferenciar 4 categories, l’ absoluta, la femenina, la sènior i la juvenil.

A Barcelona es va jugar al P&P Vallromanes i els millors jugadors va ser l’Angel Marín (P&P Can Rafel) amb 48 cops, seguit del jugador local Rafael Bañobre amb els mateixos cops. Van tenir que fer el desempat pel primer lloc a mort sobtada, tal i com deia el Reglament de la competició. A la categoria femenina la millor va ser la jugadora  local la Pilar Montero amb 2 cops sota par. Pel que fa a la categoria sènior el guanyador va ser el Casto Vila (2U Handicap 21) amb 52 cops i el guanyador entre els més joves va ser el Joan Rios amb 3 cops sobre par.

A la província de Lleida es va celebrar al P&P Lleida, a les 10:00 en punt de matí es donava el tret de sortida. Els millors resultats el van fer: a la categoria absoluta el Víctor Moscatel  amb 48 cops, seguit del Daniel González  que va fer 2 cops més. Tots dos, jugadors locals. La categoria femenina la va guanyar l’Abby Nachshon (P&P Lleida) amb el par del camp, a la categoria sènior el títol se’l va emportar el Joaquim Matinero amb 2 sota par i campió juvenil va ser el Joel Moscatel del Pitch & Lleida amb 53 cops.

Al Pitch & Putt la Figuerola, els guanyadors van ser: l’Antonio Vilela (P&P Cambrils) amb 50 cops i en segona posició el Richard Corden (P&P Cambrils) amb 2 cops més. Pel que fa la categoria femenina la guanyadora va ser la Pilar Rodriguez i entre els sèniors el millor va ser el Juan Fernández, amb 2 cops sobre par.

A Girona va ser on va haver menys participació, els guanyadors de la prova van ser el Marius Carreras (P&P Castelló) amb 4 cops sota par, seguit del Isidre Bague amb 57 cops, la millor jugadora va ser la Maria Desoi del Pitch & Putt Franciac.

El dia 16 de desembre es jugarà al Pitch & Putt Oller del Mas la Final dels combinats provincials on es definirà quina es la província guanyadora.

 

Veure les classificacions

Veure àlbum de fotos

Veure notícia publicada a la web del diari Sport

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC