Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu novembre 2012

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 19935
30.11.2012

Fulls Informatius FCPPFull informatiu novembre 2012

Finalitza l’Interclubs ACPP Juvenil

El dia 10 de novembre es va jugar al P&P Castelló Empuriabrava (Baix Empordà ) la sortida que quedava pendent del Rànquing FCPP /Interclubs ACPP Juvenil, que es va aplaçar dues vegades per la climatologia.

Al acabar aquesta prova, queda finalitzat l’Interclubs ACPP Juvenil. Per definir el Rànquing FCPP Juvenil encara falta una prova més, el Campionat de Catalunya Juvenil FCPP que es disputarà el proper cap de setmana, els dies 17 i 18 de novembre al Pitch & Putt Sant Cebrià.

Han participat al Rànquing FCPP Juvenil un total de 144 jugadors de la categoria Iniciació i 238 de categoria Competició. La classificació del Rànquing queda provisionalment de la següent manera:

A la categoria Iniciació lidera la taula l’Ignacio Aznarez del Pitch & Putt Portal del Roc, seguit del Jan Bofill del P&P Roc 3 i en tercera posició l’Oriol Fort.

Pel que fa a la categoria Competició encapçala la classificació el Daniel Moscatel (P&P Lleida) amb 186 punts, seguit del Carlos Vargas amb 180 i en tercer lloc hi ha un empat entre tres jugadors el Jordi Torrecilla, el Marc Ibanyez (P&P Badalona) i el José Clos, tots tres amb 178 punts.

Pel que fa a l’Interclubs Juvenil ACPP guanya el Campionat en categoria Iniciació l’equip de Sant Joan D amb 600 punts, en segona posició queda l’Escola Vallromanes amb 580 i amb 505 i en tercera i quarta posició respectivament els equips del P&P Portal del Roc i el P&P Papalús Juvenil.

En categoria Competició guanya l’equip de Sant Joan B amb 600 punts, seguit de l’equip gironí Franciac Swing Factory amb 580 i amb 540 l’equip del P&P Badalona Promeses.

I pel que fa a la categoria de Supercompetició ha quedat primer classificat l’equip de Sant Joan A amb 590 punts, seguit del l’equip del P&P Badalona Motorsol  Import amb 570 i en tercera posició l’equip P&P Lleida Juvenil amb 499.

 

Veure Classificació de l’Interclubs ACPP

Veure àlbum de fotos dels juvenils a Castelló

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC