Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Prèvia del II Campionat del Món Strokeplay de Pitch & Putt

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 21494
04.07.2013

FIPPAPrèvia del II Campionat del Món Strokeplay de Pitch & Putt

Horaris de sortida de la primera volta de la competició

Prèvia del II Campionat del Món Strokeplay de Pitch & Putt


(Traducció de l’article publicat a www.fippa.net)

 

En la primera edició del campionat del Món Individual eren 80 jugadors els participants però només 71 van acabar la competició per la forta pluja. Aquesta any, el camp estarà ple amb 108 jugadors, que representen 13 associacions de Pitch and Putt al P&P Tambre a Galícia per jugar els 72 forats dels que constarà el campionat. El II Campionat Mundial Strokeplay promet tenir el nivell més alt del Pitch & Putt mai reunit.

Tres dels quatre millors jugadors de La Grande Motte jugaran a Galícia. El vigent campió Fernando Cano (Catalunya), defensarà el seu títol. Cano té un magnífic historial esportiu. Integrant de l’equip guanyador de la Copa del Món i del Campionat Europeu, també va guanyar el rànquing català el 2009. D'Irlanda, John Walsh, qui va acabar tercer a França el 2009, torna a jugar. John va obtenir el tercer lloc en el Campionat Strokeplay d’Europa el 2011 i ja ha guanyat a Galícia, al Pazo da Touza el 2012.

El quart a Montpeller va ser Marc Lloret que compta amb una extensa  experiència internacional de primera classe en el Pitch and Putt, incloent dues victòries a la Copa del Món.

Hi ha molts altres catalans de primera línia. Enric Sanz va guanyar l'Open d'Andorra el 2012, l’Europeu 2010 i segon en un Open català. Paco Salido ha estat quatre vegades guanyador del prestigiós rànquing català i veterà de la victòria a l’Europeu de Catalunya el 2010. Daniel Giménez va guanyar l'Open d'Andorra 2011 i de l’Europeu 2010. Jordi Serra va fer un gran paper en el parelles internacional celebrat a Galícia el 2011.

Quart en l’europeu,  Liam O'Donovan (Irlanda), va guanyar l’Open Català 2013 al Teyco P&P l'Ampolla. O'Donovan va ser segon darrera de Walsh a l’Open 2012 de Galícia.

Ian Farrelly d'Irlanda és el campió vigent del Strokeplay d’Europa i és considerat com un dels favorits a Tambre. Altres jugadors irlandesos a considerar són: John Ross Crangle (qui va acabar segon darrera Farrelly a Imjelt), Alan Hanlon el jugador que més Opens internacionals ha guanyat, o el dues vegades campió de l'Open d'Irlanda Frank Dineen, que va ser onzè a La Grande Motte i cinquè a Noruega fa dos anys al Strokeplay Europeu.

Chrissie Byrne defensa el títol femení que va guanyar en el 2009. L’irlandesa s'enfrontarà a fortes contrincants de la talla d'Abby Nachson (Catalunya), que ha guanyat dos Opens Catalans i la vuit vegades campiona catalana Pilar Montero. A qui també cal destacar és a l’holandesa Herma Kleinlugtenbeld, que compta amb moltes victòries a Opens internacionals com el de Galícia 2012. Esther de Schiffart és una altra jugadora holandesa que no es pot descartar. O també caldrà tenir present a Gabriela Chavarría guanyadora de l’Open 2012.

I què passarà amb els gallecs? Jorge Rodríguez Sarmiento va aconseguir un impressionant tercer lloc darrere de Walsh a l’Open de Galícia. Enrique Branca té el rècord del camp de Tambre amb un 46. Es podrà baixar aquest resultat el 5, 6  o 7 de juliol?

Les distàncies del recorregut  probablement afavoreixen els irlandesos i holandesos. Rolf Kwant ha estat un jugador destacat en tots els campionats internacionals des de 1999. Va guanyar l'Open d'Holanda el 2010 i també cal destacar que va ser quart a Imjelt en el Campionat Strokeplay d’Europea 2011.

Jim Ahern és el campió de l'Open d’Holanda en Sèniors. El genial jugador de Cork ha jugat al Pitch and Putt a un alt nivell durant més de quatre dècades. El seu principal rival pot ser Frank Johnson o el britànic Steve Deeble, que va ser setè a la general a La Grande Motte fa 4 anys.

Quina meravella veure alguns noms australians i xilens a la llista de participants. El mercurial James Rogerson d'Austràlia, guanyador de cinc opens internacionals i finalista a la Copa del Món al Royal Meath el passat mes d'agost serà  un protagonista real. De Xile arrriba Pau Caviedes que ja va representar al seu país en la IV Copa del Món a Irlanda l’any passat. Marie Hutchison va jugar per Austràlia a Papendal a la tercera Copa del Món. O el jove Jack Kalis que va ser tercer a l'Open d'Austràlia de l'any passat.

El que serà més inusual en el món del Pitch and Putt és que es pot donar el cas que  un jugador vagi a dormir sent líder dues vegades, la nit de divendres i la de dissabte . Amb molts jugadors de talent al camp segur que hi haurà molts girs dramàtics a la classificació abans de que es defineixin els guanyadors el diumenge 7 de juliol.


Veure horari de sortides de la primera volta de la competició

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC