Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 33 - Març 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 23382
29.03.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 33 - Març 2014

Amador Rodriguez guanya el Rànquing EPPA

       

El P&P de Fornells va acollir la 4ª i última prova del Rànquing EPPA, va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt on hi van participar 258 jugador/es. Els  millors van ser el Sergio González (P&P Vallromanes) i l’Amador Rodriguez (P&P Sant Cebrià) que van fer un gran resultat de 9 cops sota par, seguits del Daniel Giménez (P&P Gualta) que va fer un cop més. Les millors jugadores van ser la Mercedes Prio (Semar), la Núria Dalmau (P&P Platja d’Aro) i la Dolores Álcazar (P&P Portal del Roc) totes 3 amb 58 cops i el millor sènior l’Amador Rodriguez.

Aquesta va ser l’ultima prova del Rànquing EPPA que l’han jugat 591 participants en total en la seva primera edició.

El Campió del Rànquing EPPA després de la celebració de les quatre proves  ha estat l’Amador Rodriguez amb 167 punts, (també ha estat el campió en categoria sènior), el segon classificat amb els mateixos punts i desempatant segons Reglament ha estat el Daniel Giménez, guanyador també de la categoria handicap i el 3er lloc l’ocupa el Marc Perez amb 164 punts. La Núria Dalmau s’ha proclamat guanyadora en categoria femenina amb 153 punts, seguida de la Pilar Montero (P&P Vallromanes) amb 146 i en tercer lloc la Dolores Alcázar amb 139.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

Video de Tee a Green


Notícia publicada al diari Mundo Deportivo:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC