Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 33 - Març 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 23383
29.03.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 33 - Març 2014

Tercera jornada de l’Interclubs Femení

       

El dia 23 de març es va celebrar la 3era prova de l’Interclubs Femení, a Mas Gurumbau (Taradell), Badalona i Sant Jaume (Sant Jaume dels Domenys) amb una participació de 35 equips.

A la zona Nord la millor parella va ser la formada per Desoi – Oliveres (P&P Franciac), que van fer 4 cops sota par, seguida de les jugadores del P&P Peralada, Maria Creus i Maribel Rodriguez amb un cop més. El millor equip de la prova va ser el P&P Peralada Femení, amb  5 cops sota par, seguit de Franciac Femení Verd amb un cop més. L’ equip guanyador en categoria handicap va ser Can Pascual Femení amb 90 cops i la millor parella la Gracia Bou i la Cristina Riubrogent (P&P Can Pacual) que va fer un gran resultat de 10 sota par. Pel que fa a la classificació general encapçala la taula el P&P Peralada Femení amb 270 punts, seguit de Franciac Femení Blau amb els mateixos punts i el Franciac Verd que ocupa la tercera posició amb 226.

Al P&P Badalona les millors jugadores van ser la parella del P&P Vallromanes  Pilar Montero i Marilyn Holmes amb 2 cops sota par, seguides de les seves companyes d’equip Chamorro- Oliva, (també millor parella handicap) i Garcia- Gonzalez amb un cop més. L’equip de Vallromanes va ser el guanyador de la prova, amb 3 cops sota par, també líder a la classificació general tant en categoria scratch com handicap. En segona posició es situa l’equip de Sant Vicenç de Montalt Hcp 1 Premium amb 270 i a la tercera Teià Swing amb 234.

Pel que fa a la zona Sud, la millor parella va ser la lleidatana Abby Nachshon i Marta Cucurull amb 2 cops sota par, seguides de les jugadores de Portal del Roc, Dolores Alcázar i Yolanda Vazquez amb 1 cop més. La millor parella en la categoria handicap va ser la formada per la  Maria Pilar Jaén i la Luïsa Cuadros (P&P El Vallès) amb 3 sota par. L’equip guanyador de les dues categories handicap i scratch va ser el P&P Lleida Femení, seguit de Portal del Roc. Aquest mateixos equips encapçalen la classificació general (scatch i handicap) amb 290 i 270 punts i en tercera posició es situa el P&P El Vallès amb 218 punts.

La propera cita serà el 10 de maig a Papalús,  La Garriga i Lleida.


Classificacions

Àlbum de fotos

Video de Tee a Green


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC