Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

PITCH AND PUTT MAS TAPIOLAS

Ets a:  IniciNotíciesCatalunyaNotícia id 29017
22.04.2016

CatalunyaPITCH AND PUTT MAS TAPIOLAS

P&P Mas Tapiolas

 

 

La vall de Solius, considerada com un dels espais més emblemàtics de la Costa Brava per la seva gran bellesa natural i paisatgística, acollí el primer Pitch & Putt de Catalunya i de l’Estat Espanyol i fou considerat durant molts anys un entorn ideal per a la pràctica d’aquesta modalitat.

Ara, l’HOTEL SALLÉS MAS TAPIOLAS ha fet possible el retorn del Pitch & Putt a Solius construint un magnífic camp a la seva extensa finca. Aquest nou Pitch and Putt compta amb 18 forats i un recorregut de gran disseny que respecta la orografia i naturalesa de l’entorn. Un camp excel·lent obert al públic en general i que es completa amb els serveis de l'hotel Mas Tapiolas, com ara el seu prestigiós restaurant o la botiga i lloguer de material.

L’Hotel Mas Tapiolas
Espectaculars novetats completen una oferta de gran nivell 

L’Hotel Mas Tapiolas, en plena vall de Solius, considerada com un dels espais més emblemàtics de la Costa Brava per la seva gran bellesa natural i paisatgística, ofereix unes instal·lacions i un entorn ideals tant per a qui cerca descans com per als grans esdeveniments: grans sales d’impressionant arquitectura i acollidors menjadors amb parets de pedra i bigues de fusta, jardins on la natura s’expressa en tota la seva plenitud i equipaments de gran nivell per completar estades inoblidables: spa (jacuzzi, cascades, bancs lumbars, saunes, cabina de sal, cova de gel...), centre de tractaments Ganesh, suites i habitacions totes singulars i diferents, gran piscina exterior, zona infantil, paddle i zona esportiva, bike center, etc. 

D’altra banda, el restaurant del Mas Tapiolas ofereix una interessant cuina que innova des de la tradició. 

Ara, l’establiment presenta dues espectaculars novetats: 

Les Suites Natura, 
Exemple d’integració a l’entorn. 

Les Suites Natura estan situades en una zona exclusiva del Sallés Hotel & Spa Mas Tapiolas. És un complex de 13 suites independents amb accés privat que presenten una depurada arquitectura contemporània perfectament integrada a l’entorn i amb un disseny obert i diàfan que es fon amb el paisatge. Algunes de les suites disposen d’una espectacular piscina interior amb cascada y altres, d’un gran jacuzzi doble. Cadascuna porta el nom d’una de les muntanyes o turons que s’albiren des d’aquest enclavament. El seu equipament domòtic de darrera generació permet gaudir al client d’una estada còmoda i innovadora. Les Suites Natura, dotades d’un exclusiu jardí solàrium, estan especialment concebudes per fruir la màxima exclusivitat, absorbint la pau i la tranquil·litat que el paisatge transmet. A més a més, l’hoste pot gaudir tots els serveis que ofereix l’hotel. 

Nou Pitch & Putt Mas Tapiolas 
Esport i relax lluny del brogit 

El nou Pitch and Putt compta amb 18 forats i un recorregut d’un gran disseny que respecta la orografia i naturalesa de l’entorn. Un camp ideal obert al públic en general i que es completa amb serveis del Mas Tapiolas, com ara el seu magnífic restaurant o el lloguer de material.

www.hotelmastapiolas.com - 972 83 70 17

 

Arribada des de Girona (35 min.)
Sortint de l'aeroport, seguir direcció Cassà de la Selva-St. Feliu de Guixols-Platja d'Aro. Continuar per C-65 fins arribar a una via de serveis amb una senyalització de Hotel-Restaurant****, haurà de sortir per aquesta via i a uns 22 metres trobarà el senyal de Sallés Hotel Mas Tapiolas que li indicarà com arribar (seguir la carretera i a uns 2 km trobarà l'Hotel).

Arribada des de Barcelona (1h 30 min.) 
Des de l'autopista A-7, agafar la sortida. Seguir per la carretera C-35 direcció Sant Feliu de Guíxols – Santa Cristina d’Aro; la C-35 enllaça amb la C-65, i es converteix en doble carril per sentit. En el Km.7 de la C-65 hi ha una via de servei amb senyalització de Hotel-Restaurante****, haurà de sortir per aquesta via i a uns 200 metres trobarà el senyal de Sallés Hotel Mas Tapiolas que els indica com arribar (seguir la carretera i a uns 2 Km trobarà l'Hotel). 

GPS: Lat. 41,819672 - Lon. 2,964699

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC