Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 63 - Desembre 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 30905
29.12.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 63 - Desembre 2016

Inici de la competició juvenil

 

El cap de setmana 17 i 18 de desembre es va disputar la 1era prova del Rànquing/ Interclubs Juvenil 2016-2017 a Lloret de Mar pels jugadors de la zona Est i al P&P Badalona pels de la zona Oest, en total hi van participar 110 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Al Rànquing Juvenil es diferencien dues categories la d’iniciació, on poden participar-hi jugadors fins un màxim de 14 anys i juguen 9 forats del recorregut i les mides més curtes (mides EPPA) i la categoria competició que poden tenir màxim 18 anys i juguen mides catalanes, que vol dir que els forats poden ser fins a 120 metres. A la vegada es disputa l’Interclubs on juguen diferents equips d’arreu de Catalunya.

Pel que fa a la zona Est el millor jugador va ser el Sergi Andrés (P&P Hcp1)  que va fer 5 cops sota par, seguit de la Dana-Helga Puyol companya d’equip d’Andrés amb un cop sobre par. El millor de la categoria handicap va ser Álvaro Rovira (Ideas G. Llavaneres) amb 6 cops sota par. Ona Castells (P&P Sant Cebrià) va guanyar la categoria d’iniciació.

Entre els jugadors de la zona Oest el millor resultat el va fer el local Marc Ibanyez (P&P Badalona) amb 5 cops sota par, seguit del Lluís Palomo (P&P Can Cuyàs) amb un cop més, la categoria handicap la va guanyar Eduard Pacheco (P&P Can Cuyàs) amb un gran resultat de 12 cops sota par. Entre els mes petits el millor va ser el Marc Gil (P&P Badalona).

Pel que fa a l’Interclubs Juvenil de la zona Est va guanyar la prova l’equip de Sant Vicenç de Montalt, HCP Juvenil amb un total de 150 punts, seguits de Ideas G. Llavaneres amb 140. Hcp1 Atyca – Obres, encapçala la categoria Iniciació amb 150 punts.

Can Cuyàs Juvenil lidera la classificació de l’Interclubs de la zona Oest amb 150 punts, seguits de Badalona Mogauto amb 140. Badalona Promeses líder de la categoria d’iniciació amb 150 punts.

La propera cita serà els dies 11 i 12 de febrer al P&P Gualta i al P&P Vendrell.

 

Classificacions

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC