Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

ACPP Circular nº 9/2003 Resum de la Reunió de la Comissió Esportiva de març

Ets a:  IniciNotíciesCirculars ACPPNotícia id 404
02.04.2003

Circulars ACPPACPP Circular nº 9/2003 Resum de la Reunió de la Comissió Esportiva de març

Resum de la Reunió de la Comissió Esportiva de l'Associació Catalana de P&P del 18 de març de 2003.
Resum de la Reunió de la Comissió Esportiva de l'Associació Catalana de P&P del 18 de març de 2003.

1) Aclariment Reglament de P&P tema 7+1 i consideració del nombre de Putts.

S'aprova considerar que els 7+1 significa que un dels pals ha de ser obligatòriament un putt i la resta, el tipus de pals que vulgui el jugador fins a un màxim de vuit en total. Un jugador pot utilitzar diferents putts sempre i quan el nombre de pals no sigui superior a 8. Aquesta interpretació es fa d'acord a la normativa de l'EPPA que en competicions europees estableix 2+1, significant dos pals i el putter.

2) Ranking 2003

Es destaca la forta de presència de jugadors en les proves disputades fins ara.

Després de comentar la carta presentada pel camp de Sant Cebrià, la Comissió Esportiva acorda:

a) Desqualificar els jugadors José Rajoy Fernández, Manuel Vázquez López, 0Ginés Fernández Corbalan, Antonio Gimenez Lorenzo, Eusebio Marín García, Montserrat Carbonell Pascual Josep Obiols Salvat i Eduard Pera Domingo que no van jugar en el seu horari incomplint el punt 1 de les condicions de competició que havien estat fetes públiques en el mateix camp que deien:

1 – HORARI DE SORTIDA (Regla 6-3ª Nota).

Si el jugador arriba en el seu punt de sortida, preparat per jugar, dins dels cinc minuts posteriors a la seva hora de sortida, en absència de circumstàncies que justifiquin la suspensió de la penalització de desqualificació sota la Regla 33-7, la penalització per no començar a jugar a l’hora és de 2 cops en el joc per cops. La penalització per arribar després d’aquests cins minuts, és la DESQUALIFICACIÓ.

b) Comunicar al camp de Sant Cebrià que el Comitè de Competició de la prova havia d'haver pres una decisió ja que és una prova organitzada pel camp que puntua per la llista oficial de l'ACPP. La decisió la podia haver remès a la Comissió Esportiva de l'ACPP per a ser refrendada o rectificada posteriorment.

c) Advertir a la resta de camps de la prevenció necessària pel compliment de totes les normes incloses les condicions de competició.

3) Campionat de Catalunya per Equips 2003

a) Es planteja a la Comissió Esportiva que no es preveu que el camp del Golf Salardú estigui en condicions el 12 i 13 d'abril per poder fer el Campionat de Catalunya per Equips 2003 de Segona Divisió Oest. El motiu és les fortes nevades que hi ha hagut durant l'hivern i que encara hi ha un gruix de neu considerable per àmplies zones del camp. Després de consultar al Golf Salardú i al Centre de Golf El Vendrell s'acorda que la tercera prova del Campionat de Catalunya per Equips 2003 de Segona Divisió Oest es disputarà al Centre de Golf El Vendrell el diumenge 13 d'abril.

Pel que fa a la darrera prova es decideix que sigui el Comitè d'Urgència de la Comissió Esportiva de l'ACPP que en data màxima de l'11 de maig decideixi si el Golf Salardú, per les condicions del camp, pot acollir la darrera prova a celebrar el 24 i 25 de maig. En cas negatiu es preveu, després de fer un sorteig que el camp que realitzaria la prova seria Sant Jaume. S'escullen dos camps suplents per a poder donar resposta a totes les circumstàncies possibles. Els camps reserves són: Vallromanes i Bellpuig.

b) El Capità de l'Equip Blau de Sant Cebrià fa arribar una proposta que sol·licita el poder inscriure a dos o tres jugadors per jugar les dues últimes jornades del campionat de Catalunya per Equips.

Es decideix no fer cap tipus de modificació en la normativa de la competició que està en curs, ja que fins ara altres equips s'hi han trobat i no han fet cap petició perquè està explícitament recollit al reglament, que no es poden fer incorporacions durant el campionat. Es planteja la possibilitat de que per la competició del 2004 pot haver un període, a mitja competició, per inscriure més jugadors. Es plantejarà en el moment de discussió del Reglament del Campionat de Catalunya per Equips 2004.

4) Campionat d'Europa 2003 Oriol Badia assistent a la reunió de l'EPPA a Montpelier sobre el Campionat d'Europa informa que: Les parelles jugaran en Foursomes i no Fourballs per ser més equips presents al Campionat d'Europa. És obligatori sortir des de tee. No es pot donar consell ni ajuda si no és company de la parella o preparador per ser el camp de dimensions força reduïdes. Es designarà un jugador per equip que serà l'encarregat de jugar els desempats si aquesta circumstància es dona.

Hi haurà una campionat d'exhibició femení entre Irlanda i Europa. Es designarà la jugadora catalana que representarà a l'ACPP segons la normativa vigent de l'ACPP.

5) Mesures pel coneixement de les Regles S'acorda engegar una sèrie de mesures amb l'objectiu de que hi hagi un major coneixement de les normes per part dels jugadors. Aquestes es concreten en:
Enviament a tots els camps de la "Libreta Reglas de Golf" que l'ACPP adquirirà i que estarà a disposició de qualsevol persona en competicions.
Plantejament de preguntes i concursos sobre normes a la web Realització d'una prova pilot sobre una sessió informativa de normes en un camp. Si aquesta sessió té èxit es faria també en altres camps.

6) Curs d'Àrbitres

Es destaca el bon funcionament que té el curs, la seva assistència i l'interès que mostren els alumnes.

7) Campionat Dobles de Catalunya

S'acorda que tingui el següent format:

Dijous o divendres: 1 volta Greensome Scratch
Tall
Dissabte: 2 voltes Foursome Scratch
Diumenge: 1 volta Fourball Scratch

Nombre de places 108 parelles. En cas d'haver més inscrits jugaran les parelles amb handicaps més baixos. Cada parella haurà d'indicar quina data prefereix jugar si dijous o divendres. Es publicarà la llista d'horaris amb antelació. Cada parella haurà de confirmar la seva inscripció.

El tall decidirà les 36 parelles que jugaran el dissabte i diumenge que seran els millors resultats en Greensome i en cas d'empat passaran el tall les parelles amb handicaps més alts.

El Reglament del Campionat serà aprovat pel Comitè d'Urgència segons els punts aprovats per la Comissió Esportiva.

8) Nomenament del Comitè d'Urgència

S'acorda nomenar com a Comitè d'Urgència de la Comissió Esportiva de l'ACPP a Oriol Badia, Ignasi Royo i Antoni Lloret

9) Informació sobre les reunions a Montpellier (WPPC i EPPA)

Oriol Badia reparteix a tots els assistents el resum fet per Josep M de Anzizu sobre la reunió del WPPC i l'EPPA i en detalla informacions. Aquest document s’ha fet públic per la web de l’ACPP.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC