Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

ACPP Circular Nº 10/2003 Quatre boles en el joc per cops

Ets a:  IniciNotíciesCirculars ACPPNotícia id 457
09.04.2003

Circulars ACPPACPP Circular Nº 10/2003 Quatre boles en el joc per cops

Recordatori Quatre boles en el joc per cops
EL RESULTAT DE CADA COMPANY CAL IDENTIFICAR-LO INDIVIDUALMENT

1 – El resultat del forat és el més baix dels dos companys (Regla 31).

2 – Tant sols un dels companys cal que es responsabilitzi de complir amb la Regla 6-6b: és a dir, apuntar i comprovar els resultats, i firmar i lliurar la targeta (Regla 31-4).

3 – El jugador és el sol responsable de que el resultat brut escrit sigui el correcte. Encara que no hi ha objecció a que el jugador (o el seu marcador) apunti el resultat net. És responsabilitat del Comitè registrar el resultat de la millor bola per cada forat, sumar els resultats i aplicar els handicaps reflectits en la targeta (Regla 33-5). No hi ha penalització per un error per part del jugador (o de seu marcador) al registrar un resultat net incorrecte.

4 – Els resultats dels companys de bàndol cal mantenir-los en columnes separades. D’una altra forma, seria impossible que el Comitè pugues aplicar el handicap correcte. Si els resultats de ambdós jugadors, tenint handicaps diferents, s’escriuen en la mateixa columna, el Comitè no té una altra alternativa que desqualificar ambdós jugadors (Regles 31-7 i 6-6).

5 – El Comitè és el responsable d’establir les condicions sota les quals cal jugar la competició (Regla 33-1), inclòs el mètode d’aplicació de handicaps. En el cas d’una competició de Pitch & Putt, cal aplicar ¾ parts del handicap.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC