Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 119 - Novembre 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 44594
01.12.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 119 - Novembre 2022

Pilar Montero i Conchi Carballo guanyen la I Copa de Parelles Femenines

 

El dissabte 28 d’octubre el Pitch & Putt Mas Gurumbau (Taradell) va acollir la I Copa de Parelles Femenines on hi van participar 72 jugadores. Va ser una competició per parelles que es va celebrar en una única jornada i va ser a 36 forats, 18 en modalitat fourball (cada jugadora juga la seva bola i comptabilitza el millor resultat) i 18 en modalitat greensome (cada jugadora fa un cop de sortida, s’escull una bola i es fa un cop alternatiu cada una). Va estar organitzada pel Comitè Femení de la Federació Catalana de Pitch & Putt.

A primera hora del matí al voltant de les 9.30h es donava el tret de sortida a la competició, feia una temperatura fresqueta però bona per la pràctica del P&P. La primera volta es va jugar la modalitat fourball i el millor resultat el va fer la Pilar Montero i la Conchi Carballo (P&P Vallromanes) que van fer 6 cops sota par, seguides de les seves companyes d’equip Montse Artigas i Amparo Francisco (P&P Vallromanes) i la Glòria Ruiz (P&P Bellpuig) i la Núria Bertran (Hcp1), amb 49 i 50 cops respectivament.

Encara quedaven 18 forats per jugar, les jugadores van agafar forces i van descansar una estona. Al voltant del migdia sobre les 14:30h s’iniciava la segona volta, la definitiva. Feia una temperatura encara millor que la del matí per que el sol ja escalfava. El nom de la parella guanyadora estava per decidir perquè entre les jugadores de la part alta de la taula, hi havia molt pocs cops de diferència.

Ruiz i Bertran van ser les millors de la volta greensome, van fer de 48 cops i Montero i Carballo en van fer un cop més, que amb els 48 cops de la primera volta van guanyar el campionat amb un gran resultat de 11 cops sota par. En segona posició va quedar la Mar Ortega i la Elna Blasco (companyes de club de Franciac) amb 104 cops i terceres classificades la Marta Fuster (P&P Gualta) i la Abby Nachson (P&P Lleida).

Pel que fa a la classificació handicap les guanyadores van ser la Glòria Ruiz i la Núria Bertran amb 97 cops, seguides de l’Elisabeth Picazi i la Araceli Lopez (Sant Cebrià) amb 102 cops i en tercera posició i un cop més la Mireia Pardina i la Yolanda Sánchez (Hcp1).

 

Classificació

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC