Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 119 - Novembre 2022

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 44595
01.12.2022

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 119 - Novembre 2022

Antonio Penalva i Antonio Mateo Campions de

la Copa ACPP Parelles Sèniors 2022

 

Del 18 al 20 de novembre el Pitch & Putt Bellpuig va acollir la XI edició de la Copa ACPP Parelles Sèniors, hi van participar 76 jugador/es tots de 55 anys o més. Va estar organitzat per l’Associació Catalana de Pitch & Putt.

Va ser una competició per parelles a 54 forats, es van jugar 3 modalitats de joc, la fourball on cada jugador/a juga la seva bola i puntua el millor resultat, la greensome on cada jugador/a fa un cop de sortida, s’escull la millor bola i després un cop cada un alternativament i la foursome que es  la modalitat més exigent de totes on cada jugador/a executa un cop de forma alternativa.

Un cop jugats els primers 18, el millor resultat el va fer el Pedro Parra (P&P bonÀrea) i l’Agustín Carabasa (P&P Lleida) amb 7 cops sota par, seguits d’un quàdruple empat a 48 cops entre els locals Antonio García i Juan Luís Llebaria (Bellpuig), Pablo Luís Navarro (Portal del Roc) i Josep Mª Llovet (CE Montgros), Heribert Bernat (Can Rafel) i Oscar Rovira (Costa Daurada) i Antonio Penalva i Antonio Mateo (Roc 3).

Diumenge a primera hora del matí i el fred com a protagonista, es va donar el tret de sortida a la segona volta de la competició, la greensome. La millor parella va ser García i LLebaria que van fer 5 cops sota par i a la vegada es posaven líders provisionals de la classificació general amb 97 cops, seguits de Navarro i Llovet i Penalva i Mateo amb 2 cops més.

Quedava la 3era i decisiva volta per saber el nom dels campions, es jugava la modalitat foursome que es la més exigent de totes les modalitats de parelles.

Els jugadors van dinar i al voltant de les 14:00h del migdia es va donar el tret de sortida a la tercera volta del campionat. Els millors dels últims 18 forats  van ser la parella Penalva i Mateo que van fer 51 cops que amb els 48 i 51 cops de les anteriors targetes van pujar al graó més alt del podi amb un total de 150 cops proclamant-se Campions de la Copa ACPP Parelles Sèniors 2022, subcampions van quedar Jordi Molins i Salvador Garangou de Franciac amb 159 cops i  terceres classificats Heribert Bernat i Oscar Rovira amb els mateixos cops.

Pel que fa a la classificació handicap els campions van ser els locals Antonio Garcia i Juan Luís LLebaria amb 151 cops, subcampions Joan Gonzalez i Eduard Brufau amb 158 i tercers Magi Viladot i Josep Folguera (P&P Bellpuig) amb 158, companys del club P&P Bellpuig.

Posteriorment es va fer l’entrega de  trofeus al campions.


Classificacions

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC