Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 133 - Febrer 2024

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 47851
01.03.2024

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 133 - Febrer 2024

Eloi Hernando guanya a Sant Cebrià

Del 8 a l’11 de febrer el camp de Pitch & Putt de Sant Cebrià de Vallalta al Maresme va acollir la 2ª prova del Millor jugador de l’Any. Hi van participar 450 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. Va ser un cap de setmana molt variat meteorològicament parlant, al durar quatre dies la competició, ambdies de sol i calor, núvols i pluja i vent.

Entre tots els jugador/es el millor va ser l’Eloi Hernando (P&P Badalona) que va fer un gran resultat de 9 cops sota par, seguit d’un doble empat entre el Juan Luís Sánchez (P&P Vallromanes)  i Manuel Amor (P&P Badalona) amb 2 cops més.

A classificació femenina les millors van ser la Soraya Lassal (P&P Gualta), Amparo Francisco (P&P Vallromanes) i la Marta Cucurull (P&P Bellpuig) actual Millor Jugadora de l’Any. Les tres van fer 55 cops.

Entre els sèniors, jugadors/es de 55 anys o més l’Antonio Penalva (P&P Roc3) es qui va fer el millor resultat 6 cops sota par, seguit de Joan Campdelacreu (P&PMas Gurumbau), Miguel Pérez (P&P Vallromanes), José Santos i Fernando Cano companys del club de Gualta. Cano es el Millor Jugador de l’any 2023. Pérez Espinosa va ser el millor supersènior.

Pel que fa a la categoria handicap, el guanyador absolut va ser l’Ernest Argemí amb 46 cops i l’Olga Castillo la guanyadora femenina amb 48. Argemí va fer triplet, va guanyar també categoria sènior i supersènior.

Fernando Cano va líder de la classificació general acumulada després de jugar-se dues proves amb 184 punts, segon Campdelacreu amb 162 i Hernando tercer amb 155. La Núria Dalmau (Platja d’Aro) encapçala la taula femenina amb 173 punts, seguida de Lassal i Francisco amb 167 cada una. Cano, Penalva i Campdelacreu primer, segon i tercer dels sèniors. Amador Rodríguez (Sant Cebrià) encapçala la classificació dels jugadors supersèniors amb 200 punts.

Gerard Colomer ha pujat dues posicions  i es col·loca líder a la taula handicap absolut amb 170 punts, els mateixos que Josep Gabarró (Gualta) que ocupa la segona posició,  tercer el Joaquim Moreta (Mas Pagès) amb 144, i Marc Carrera (La Garriga) quart amb els mateixos punts. La Purificació Montaña (Hcp1) va primera a la classificació handicap femení amb 154 punts, Gabarró líder de handicap sènior i supersènior.

La propera prova serà els dies 29 de febrer 1, 2 i 3 de març al Pitch & Putt Portal del Roc i serà l’ultima prova del primer tram del campionat, l’ultima que es jugarà en mides EPPA.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

 

Nota de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC