Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 133 - Febrer 2024

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 47854
01.03.2024

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 133 - Febrer 2024

El Rànquing i Interclubs Juvenil 2024 en marxa

El cap de setmana 17 i 18 de febrer el Pitch & Putt El Vallès de Terrassa va acollir la 1era prova del Rànquing FCPP / Interclubs ACPP Juvenil 2024, hi van participar 124 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Entre el col·lectiu del juvenils es diferencien dues categories de joc, la d’ Iniciació i la de Competició. Els de la categoria d’Iniciació són els jugadors més joves, principiants, han de tenir màxim 14 anys i un handicap de joc 18 o superior, juguen 9 forats amb mides EPPA,  vol dir que les distàncies dels forats tenen màxim 90 metres. Els jugadors de la categoria Competició, tenen màxim 18 anys, més experiència i juguen un recorregut sencer, 18 forats amb mides FCPP (distàncies màximes de 120 m).

Pel que fa  a la categoria Competició el millor resultat el va fer el Yago Izquierdo (Can Cuyàs), amb 5 cops sota par, seguit del Martí Luja  (Gualta) amb un cop més. Egor Shaiakhmetov, va guanyar la categoria handicap amb un gran resultat de 46 punts.

Entre els més petits, els d’Iniciació va haver-hi un empat per la primera posició entre Marc Torrents (Can Cuyàs), Gerard Gómez, Lorenzo Guerra ( Gualta) i Iago Crussellas (Can Cuyàs).

A la vegada que es juga el Rànquing Juvenil es juga l’Interclubs Juvenil entre tots els jugadors que formen part d’un equip. Comptabilitzen les 4 millors targetes de cada equip. De la categoria Competició els tres primers classificats són: Gualta, Can Cuyàs i P&P Badalona i els de la categoria Iniciació son Can Cuyàs, Vallès i Gualta.

La propera prova serà els dies 23 i 24 de març al Pitch & Putt Badalona.

 

Classificacions

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC