Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 138 - Juliol 2024

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 48925
30.07.2024

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 138 - Juliol 2024

Gualta Competició guanya a Can Mascaró 

El primer cap de setmana de juliol es va celebrar la 6ena prova del Campionat de Catalunya per Equips FCPP/ Interclubs ACPP 2024, es va jugar a 9 seus diferents repartides per tot el territori català. Els equips de la màxima categoria van jugar al Pitch & Putt Can Mascaró (La Palma de Cervelló) i la resta de categories i divisions van fer-ho a Gualta (Girona), Can Cuyàs (Sant Feliu del Llobregat), Montseny (Gualba), Can Rafel (Cervelló), Franciac (Caldes de Malavella), Bellpuig (Lleida), Vallromanes i Badalona. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. Entre totes les divisions i zones van jugar 151 equips i més de 1200 jugador/es.

Entre els 144 jugadors dels equips de la 1ª divisió, el Josep Martínez (Gualta Competició) va signar la millor targeta individual amb 5 cops sota par, seguit de sis jugadors empatats a 50 cops, Marc Sabria (Tsunami Franciac), Josep Gurillo (Gualta Competició), Juan Luís Sánchez (Vallromanes A), Marc Fortuny (Roc 3), Antonio Alcázar (Portal del Roc Electrogolf.com) i Lluís Cucurull (Urgell Pitch La Tratoria Urgell). Pel que fa a les 36 parelles participants l’Ivan Ponsdomenech / Daniel Gimenez (Sant Cebrià Blau Casa Carlos) van fer una gran resultat de 10 cops sota par, seguits de Jordi Martínez i Joan Zamora (Chicago Golf Club – Teià) amb un cop més. L’equip guanyador de la prova va ser Gualta Competició amb 201 cops i unes targetes de joc de 49, 50 i 54 les individuals i 48 cops la de parelles, en segona posició va quedar Roc 3 amb 203 i tercer Sant Cebrià Blau Casa Carlos amb 205.

El líder indiscutible des de la tercera jornada es Franciac amb 488 punts, per darrera el segueix Sant Cebrià Blau Casa Carlos amb 474 i Gualta Competició es situa tercer amb 442 punts. Per tant tot es decidirà en les darreres dues jornades. Els equips capdavanters de la resta de les divisions i zones son: 2ª Est Franciac Pitch, 2ª Divisió Oest: Montgròs Golf, 3ª Div. Est: La Hcp1neta, 3ª Divisió Oest: bonÀrea A, 4ª divisió Nord: Albatros, 4ª divisió C. G-1 Ara Lleida P&P, 4ª divisió C. G-2 Vallès Golf Raidecar i 4ª divisió C. G-3 Vallès XL.

La propera prova ja serà al penúltima i es jugarà els dies 7 i 8 de setembre a El Vallès (Terrassa), Mas Gurumbau (Taradell), Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú), Badalona, Canal Olímpic (Castelldefels), Platja d’Aro, Can Cuyàs, Can Mascaró i La Garriga.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA
EEC