Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 138 - Juliol 2024

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 48926
30.07.2024

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 138 - Juliol 2024

Jugat a Andorra el Millor Jugador de l'Any


L’últim cap de setmana de juliol els dos camps de Pitch & Putt d’Andorra, La Xixerella i Vall d’Ordino, van acollir la 7ª i 8ª proves del Millor Jugador de l’Any FCPP 2024. Al P&P La Xixerella hi van participar 209 jugador/es i al P&P Vall d’Ordino 200, més. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

El Pitch & Putt La Xixerella està situat a la Massana, entre tots els jugador/es que hi van participar el millor resultat el va fer el Josep Gurillo (P&P Gualta) amb 6 cops sota par, seguit d’un doble empat amb un cop més entre el Jordi Monjonell (Tennis Mora) i el jugador local Toni Armengol (La Xixerella). Entre les 33 jugadores que hi van participar el millor resultat el va fer la Marta Fuster (Gualta) amb un cop sota par, seguida de la Marta Cucurull (P&P Bellpuig) Millor Jugadora de l’Any FCPP 2023 amb 59 cops. Gurillo també va ser el millor sènior i l’Amador Rodríguez (Sant Cebrià) va guanyar la categoria supersènior amb 2 cops sobre par. Monjonell es va emportar la categoria handicap absolut.

Al Pitch & Putt Vall d’Ordino va haver-hi un empat per la primera posició a 48 cops entre el David Solé (P&P Cambrils) i el Lluís Cucurull (Bellpuig) i per la segona posició van empatar 4 jugadors amb un cop més, Joan Campdelacreu (P&P Mas Gurumbau), Berenguer Ortí (P&P Badalona), Joel Girbau (P&P Bellpuig) i Manuel Amor (P&P Badalona). La millor femenina va ser la Conchi Carballo (Vallromanes) amb un cop sota par, seguida de Cucurull amb 2 cops més. Campdelacreu el millor sènior. L’andorrà Alex Mendoza i el Gerard Colomer van guanyar la categoria handicap Absolut amb 4 cops sota par i el Luís Blanco i Gerard Colomer van guanyar la categoria handicap sènior amb 50 cops.

Pel que fa a la classificació acumulada del Millor Jugador de l’Any FCPP 2024 a falta del Campionat de Catalunya Absolut, el líder es Lluís Cucurull amb un total de 713 punts, seguit del seu company de club Joel Girbau amb 659 i en tercera posició el jugador del P&P Badalona Eloi Hernando amb 647. La Marta Cucurull es la líder indiscutible de la classificació femenina amb 904 punts acumulats, seguida de Mª Àngels Taulats (Franciac) amb 760 i Fuster tercera amb 746. Campdelacreu, Antonio Penalva (Roc 3) i Gurillo son els capdavanters de la classificació sènior amb 675, 640 i 631 punts respectivament. I la taula de la classificació handicap l’encapçala Gerard Colomer amb 490 punts, segon Marc Devesa (Gualta) amb 427 i Xavier Lama (La Garriga) tercer amb 381.

La propera prova puntuable de la classificació del Millor Jugador de l’Any FCPP 2024 serà el Campionat de Catalunya Absolut del 13 al 15 de setembre al Pitch & Putt Hcp1 a Sant Vicenç de Montalt.

 

Classificacions


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA
EEC