Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum Comissió Esportiva FCPP juliol 2006

Ets a:  IniciNotíciesComissió EsportivaNotícia id 5079
07.08.2006

Comissió EsportivaResum Comissió Esportiva FCPP juliol 2006

Resum de la reunió de la Comissió Esportiva de la FCPP celebrada al juliol de 2006
Ordre del dia Comissió Esportiva ACPP

Resum Acta Comissió Esportiva FCPP de data 18 de juliol de 2006

 

 

 

1.- Cartes Rebudes

Respecte a les queixes pels horaris i forma d’apuntar-se a algunes proves del Rànquing així com modificació d’horaris sense previ avís, es comenten diversos temes d’errors a la organització. Es comunicarà als camps implicats per que quedi constància de les incidències esportives i organitzatives així com les deficiències de seguretat que s’han detectat en determinats camps.

 

En relació a l’horari de sortida en proves oficials es demana que en successius Reglaments hi consti el punt referent a arribar tard a una competició i les seves conseqüències.

 

2.- Comentaris Rànquing i Final Campionat de Catalunya per Equips 2006

Respecte a la puntuació del Rànquing absolut provenint del Campionat de Catalunya Absolut, la Comissió Esportiva ratifica l‘aplicació d’aquesta puntuació que es va fer en el seu dia.

 

S’informa a la Comissió Esportiva que s’ha previst una reunió amb els capitans del Campionat de Catalunya per Equips d’aquest any 2006 per tal d’aglutinar propostes sobre futurs Campionats de Catalunya i Rànquing, aquesta reunió està prevista pel 26 de setembre.

 

3.- Reglament Campionat de Catalunya Juvenil

S’aprova el Reglament del Campionat de Catalunya Juvenil amb el mateix format de l’any passat amb petites modificacions: Fórmula de desempat, preu inscripció a 15€, afegir punt referent a l’horari de sortida i drets i obligacions del camp organitzador. S’informa a la Comissió Esportiva que com es habitual la Secretaria de la FCPP enviarà a tots els jugadors juvenils una carta fomentant la participació en aquest Campionat.

 

4.- Reglament Campionat de Catalunya Matxplay

S’aprova el Reglament del Campionat de Catalunya Matxplay amb el mateix format de l’any passat amb petites modificacions: Convidar a la Fase Final del Campionat al guanyador de la passada edició i 32 primers del Rànquing després de Can Cuyàs, fórmula de desempat a la Fase Prèvia, quadre de Matxplay ordenat segons posició al Rànquing Absolut, Fase Prèvia en sortides simultànies començant dissabte a les 9:00 i fins a 3 en un dia per ordre estricte de handicap, preu inscripció a 15€, afegir punt referent a l’horari de sortida i drets i obligacions del camp organitzador.

 

5.- Copa Catalunya. Dates, Seus i Reglament

S’adjudica la seu de la Copa Catalunya a Lloret Papalús, les dates seran el 14 i 15 d’octubre i s’aprova el Reglament de la Copa Catalunya, Trofeu “Solius” amb el mateix format de l’any passat amb petites modificacions: Equips de 6 jugadors amb incorporació màxima de dos jugadors, primer els partits Foursome i després els Individuals, preu inscripció 15€, afegir punt referent a l’horari de sortida, drets i obligacions del camp organitzador i disciplina de la competició similar al Campionat de Catalunya per Equips.

 

6.- Situació feines de confecció dels Reglaments

Durant l’estiu es començaran a examinar els Reglaments que determinats membres d’aquesta Comissió Esportiva estan desenvolupant per poder-los tenir de cara a la propera temporada.

 

7.- Informe de la Junta Directiva

S’exposen a la Comissió Esportiva els principals punts tractats a la Junta Directiva: Open Sènior FIPPA 2007 a jugar a Portal del Roc, propers camps en entrar a formar part de l’ACPP i FCPP, prova jugada a Andorra per la Selecció i proper Andorra-Catalunya al 2007, Nit del Pitch and Putt, preu llicències altres Federacions

 

8.- Informe dels Àrbitres

S’exposen a la Comissió Esportiva els principals punts tractats a les reunions dels àrbitres: Estructura per formar nous àrbitres, elecció per Representant dels àrbitres a la FCPP.

 

9.- Proposta de dia i hora per la propera reunió de la Comissió Esportiva

Es proposa el dimarts 19 de setembre com data per la propera reunió de la Comissió Esportiva a la seu social a les 16:00

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC