Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Definides cinc places de l’equip d’Irlanda pel matx contra Catalunya

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 7587
19.01.2008

FIPPADefinides cinc places de l’equip d’Irlanda pel matx contra Catalunya

Ray Murphy amb –24 en tres voltes el millor. També hi seran Darren O’Reilly, Chris Scannell, John Walsh i John Cahill
Definides cinc places de l’equip d’Irlanda

Definides cinc places de l’equip d’Irlanda pel matx contra Catalunya

 

Ray Murphy amb –24 en tres voltes el millor. També hi seran Darren O’Reilly, Chris Scannell, John Walsh i John Cahill

 

El dissabte 19 de gener s’ha celebrat el trial per a decidir quins jugadors formaran part de la selecció d’Irlanda en el Matx contra Catalunya que tindrà lloc l’1 i 2 de març al P&P Platja d’Aro. El trial s’ha jugat en el camp de St Bridget’s i l’aigua no ha deixat de caure en les tres voltes que decidien les cinc places. Les altres tres places es decidiran per wildcards d’elecció directa. Malgrat el mal temps l’alt nivell de joc ha estat present entre els vint jugadors convidats a la cita.

 

Una vegada més, ha estat el jugador nº d’Irlanda en Ray Murphy qui ha liderat la classificació amb 138 cops (24 sota par). Un cop darrera s’han classificat Darren O’Reilly, Chris Scannell i John Walsh. John Cahill ha guanyat la darrera plaça amb 140 cops. Amb un cop més, però ja sense plaça per estar a la selecció, han quedat Sean Harkins i Sean Downes.

 

S’espera que la majoria dels jugadors irlandesos de la selecció també participen el següent cap de setmana al II Open Internacional de Catalunya de P&P que es jugarà al camp de HCP1. Aquesta competició serà individual. Els jugadors de la selecció catalana també tindran plaça directa per a jugar. Tots els jugadors i jugadores catalans que vulguin participan podran jugar una fase prèvia l’1 o 2 de març i els millors es classificaran per a la fase final del II Open Internacional de Catalunya.

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC