Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Declaració conjunta de les Directives de la FIPPA i l’EPPA

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 7661
01.02.2008

FIPPADeclaració conjunta de les Directives de la FIPPA i l’EPPA

Declaració conjunta de les Directives de la FIPPA i l’EPPA
Declaració conjunta de les Directives de la FIPPA i l’EPPA 20/01/08

Declaració conjunta de les Directives de la FIPPA i l’EPPA  20/01/08

 

La FIPPA (Federation of International Pitch and Putt Associations) i l’EPPA (European Pitch & Putt Association) avui 20 de gener de 2008 reiteren que el  Pitch and Putt jugat a nivell internacional és definit segons les següents característiques:

 

  • Distància
    • Longitud màxima d’un forat de 90 metres
    • Longitud màxima d’un recorregut de 18 forats de 1,200 metres
  • Nombre de pals
    • Màxim 3 – un dels quals ha de ser el putter
  • Tees
    • Ha de ser definida una superfície de sortida – Ha de ser de gespa, de gespa artificial o qualsevol altre material artificial.
    • La bola s’ha de jugar des d’una superfície definida de tee i situant la bola al tee.
  • Sistema de Handicap específic de Pitch and Putt

 

La FIPPA i l’EPPA insisteixen explícitament que el Pitch and Putt i el golf són esports diferents. La majoria d’autoritats del golf i federacions de golf reconeixen aquesta diferenciació, com en són testimonis les declaracions específiques R&A (29/7/98), la Federació Italiana de Golf (25/09/00), l’EGA (8/10/02) i la English Golf Union (28/3/04).  La FIPPA i l’EPPA han declarat sempre el Pitch and Putt com un joc separat i autònom. Això és, i es mantindrà com un dels nostres principis fonamentals i punt clau de la nostra existència com a esport.

 

Fundada l’any 2000, l’EPPA organitza els Campionats d’Europa de Pitch and Putt  i facilita les competicions entre els seus onze membres– Associació Andorrana de Pitch and Putt, Federació Catalana de Pitch and Putt, Danish Pitch and Putt Union, Association Francaise des Pitch and Putt, British Pitch and Putt Association, Nederlandse Pitch and Putt Bond, Pitch and Putt Union of Ireland, Federazione Italiana Pitch and Putt, Norges Pitch & Putt Forbund, Federazione San Marinese Pitch and Putt i la Swiss Pitch and Putt Association.  L’organització mundial de Pitch and Putt, la FIPPA, va ser fundada l’any 2006. La FIPPA té quinze organitzacions membres ( les onze anomenades anteriorment i la Australian Pitch and Putt Association i la Federacion Chilena de Pitch and Putt juntament amb la Canadian Pitch and Putt Association i la Chinese Pitch and Putt Association, aquestes dues últimes que van ingressar en el 2007) i moltes altres que aspiren a ser membres.

 

Actualment, la FIPPA ha publicat les Regles de Pitch & Putt i està apuntant la possibilitat de definir el col·lectiu d’àrbitres. Aquestes regles de Pitch & Putt s’utilitzaran a les competicions i campionats internacionals de Pitch & Putt.

 

La FIPPA ha definit un calendari de campionats mundials i continentals i està treballant activament per a definir uns criteris per definir quines seran les seus que allotjaran aquests esdeveniments internacionals.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC