Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 125 - Maig 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 46004
01.06.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 125 - Maig 2023

Mateo i Fortuny guanyen a Can Cuyàs

 

El Pitch & Putt Can Cuyàs de Sant Feliu del Llobregat va acollir la 4ª prova del Millor Jugador de l’Any el primer cap de setmana de maig, els dies 5, 6 i 7. Es la primera prova de les cinc que hi ha al segon tram de la competició, on el recorregut es juga es en mides catalanes, les mides dels forats poden ser fins a 120 metres de distància.

Hi van participar 262 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Els jugadors podien escollir dia de joc entre divendres, dissabte o diumenge. Per la primera posició va haver-hi un empat a 5 cops sota par entre l’Asensio Mateo (El Vallès) i el Marc Fortuny (Roc3), seguit de l’Oriol Mas (Franciac) amb un cop més. La millor fèmina va ser la Glòria Ruiz (P&P Badalona) amb un cop sota par. Els millors sèniors van fer 52 cops i van ser el Xavier Ponsdomènech (Sant Cebrià) i el Fernando Cano (Gualta). El jugador Jose Carlos Roldan va guanyar la classificació handicap absolut amb 5 cops sota par i Ruiz també va ser la millor en la classificació handicap femení i el Joan Prat va guanyar la handicap sènior.

Pel que fa a la classificació acumulada del Millor Jugador de l’Any un cop jugades 4 proves el líder es l’Eloi Hernando (Badalona) amb 418 punts, segon Mateo amb 404 i tercer i 401 punts Manuel Amor (P&P Badalona). La Marta Cucurull, actual Millor Jugadora de l’Any 2022 encapçala la classificació Scratch Femení amb una certa avantatge sobre les seves perseguidores, suma 393 punts. Segona és la Conchi Carballo (Vallromanes) amb 357 i tercera Ruiz amb 345 punts. Entre els jugador/es de 55 anys o més (categoria sènior) va primer de la taula el Teodoro Febrero (Roc3) amb 416 punts, segon el Josep Ramon Portell (Gualta) amb 391 i tercer el Jose Posilio (Badalona) amb 360.

Roldan, Araceli Muriel i Jordi Caparrós són els líders de les classificacions handicap absolut, femení i sènior respectivament.

La propera cita serà els dies 19, 20 i 21 de maig al P&P Mas Pagès a Sant Esteve de Guialbes.

 

Classificació

Àlbum de fotos


Vídeo:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC