Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 125 - Maig 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 46005
01.06.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 125 - Maig 2023

Franciac Verd i Green Team Urgell s’apropen al títol

 

El diumenge 7 de maig es va jugar la 5ena prova de l’Interclubs Femení ACPP 2023 al P&P Mas Nou (Platja d’Aro) per les jugadores de la zona Nord i al Pitch & Putt Can Rafel (Cervelló) per les de la zona Sud. Va estar organitzat per l’Associació Catalana de P&P.

Els 14 equips de la zona Nord, van jugar a diferents horaris a les 9, 12:30h i a les 16h, les sortides anaven en funció de la classificació general, els equips millor classificats sortien a primera hora del matí i la resta de cara al migdia i a la tarda.  Els equips estan formats per 6 jugadores, 3 parelles que juguen sota la modalitat fourball.

La millor parella va ser la local Mº Encarnación Robledo i Clara Martinez amb un cop sota par, seguida de la Carlota Serra i l’Isabel Luque (Hcp1 Olewer) amb 2 cops més. Les jugadores de Fem Gualta la Maria Pilar Garin i la Beatriz Hospital van guanyar la categoria handicap amb 48 cops, seguit de les dues parelles locals Robledo i Martinez i Marta Fuster i Alba Alós (Mas Nou) amb 3 cops sota par cada una.

Entre tots els equips el guanyador de la prova va ser el Mas Nou Femení amb un total de 110 cops i una targetes de 53 i 57 cops cada una, en segona posició es va situar Franciac Verd amb 112 i terceres Fem Gualta amb els mateixos cops, que a la vegada va guanyar la classificació handicap amb 8 cops sota par.

La classificació general acumulada està encapçalada per Franciac Verd que ha guanyat 3 de les 5 proves jugades i acumula 470 punts, seguides de Mas Nou Femení amb 432 i terceres Mineres Hcp1 amb 372 punts, Hcp1 Olewer va quarta amb els mateixos punts. Fem Gualta líder destacat de la classificació handicap amb 418 punts, seguit de Mas Nou Femení amb 349 i tercer Franciac Verd amb 318.

Al Pitch & Putt Can Rafel hi van participar 13 equips i un total de 78 jugadores, els horaris de joc van ser els mateixos que a la zona Nord. El millor resultat fourball el van fer les dues parelles del Green Team Urgell (P&P Bellpuig) Nuria Bertran i Glòria Ruiz i Marta Cucurull i Isabel Rodriguez, que van fer 3 cops sota par cada parella, seguides de les jugadores de Vallromanes Femení Amparo Francisco i Mónica Riera que van fer 1 cop més. La parella local Mercè Garcia i Maria Teresa Sauvalle (Noies de Can Rafel) van guanyar la classificació handicap amb un bon resultat de 47 cops, seguides de la Mercedes Sabado i Isabel Gómez (Teia Ladies Team)  amb 2 cops més

L’equip guanyador  de la prova  va ser el Green Team Urgell amb 6 cops sota par, seguit de Vallromanes Femení amb 105 i Portal del Roc tercer amb 107. Les locals, Noies de Can Rafel van quedar primeres de la classificació handicap amb 99 cops.

Pel que fa a la classificació general Green Team Urgell va líder amb 480 punts, seguit de Vallromanes Femení amb 470 i Portal del Roc tercer amb 362 i Vallromanes Femení, Green Team Urgell i Noies de Can Rafel encapçalen la categoria handicap.

La propera prova ja serà l’ultima on sabrem el nom dels equips campions de cada zona. Es jugarà al P&P Gualta els equips de la zona Nord i al P&P Bellpuig els de la zona Sud i serà el dia 27 de maig

 

Classificació

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC