Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 125 - Maig 2023

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 46006
01.06.2023

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 125 - Maig 2023

Marc Gil guanya la 4arta prova del Rànquing Juvenil

 

El cap de setmana 6 i 7 de maig es va jugar la 4arta prova del Rànquing Juvenil al Pitch & Putt Franciac a Caldes de Malavella. Hi van participar 112 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Entre tots els jugador/es es diferencien dues categories de joc, la de Competició, jugadors entre 15 i 18 anys com màxim i la d’iniciació que son jugador/es jovenets i novells que s’inicien al nostre esport, i una altre diferència es que els petits només juguen 9 forats amb mides EPPA, vol dir que les distàncies dels forats tenen màxim 90 metres.

Entre els 70 jugador/es de la categoria competició el millor resultat el va fer el Marc Gil (Badalona) amb el par de camp, seguit del Biel Cabanes (Gualta Juvenil) amb un cop més.  A la classificació handicap va haver-hi un triple empat per la primera posició a 6 cops sota par, entre la Carla Velázquez (Can Cuyàs), la Claudia Gubau i l’ Ariadna Pórtulas (The Golf Square Academy - Franciac), seguits d’un doble empat entre l’Emma Artigas (Gualta) i Marc Gil (Badalona) amb un cop més.

La Carla Roma va guanyar la categoria d’iniciació, tant la classificació scratch com la handicap.

Pel que fa a la classificació acumulada el líder es el Jan Bernet (Hcp1) amb un total de 139 punts, seguit del Yago Izquierdo (Can Cuyàs) amb 133 i en tercera posició el Biel Cabanes amb 130. En Kealeboga Mdluwa (Hcp1 ) és el líder de la taula handicap amb 168 punts, seguit de l’Emma Artigas amb 149 i el Roger Viladomiu (Can Cuyàs) amb 146. Yannik Sastre ocupa la 1era posició entre els més petits.

A la vegada que es juga el Rànquing Juvenil paral·lelament es juga l’Interclubs Juvenil. Gairebé tots els jugadors formen part d’un club i entre totes les targetes de cada club comptabilitzen les 4 millors per a puntuar com a equip. Els equips capdavanters de la categoria Competició són Gualta Juvenil amb 590 punts, segon Can Cuyàs Juvenil amb 570 i Hcp1 Juvenil tercer amb 511. I els de la categoria d’Iniciació l’equip líder es Can Cuyàs amb 580 punts, seguit del Vallès Juvenil amb 531 i Gualta Juvenil amb 522.

La propera prova es jugarà al Pitch & Putt Badalona l’1 i 2 de juliol.


Classificació

Àlbum de fotos


Vídeo:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC